20 Ocak 2010 Çarşamba

duvar stickerı

Gönderen Özge zaman: 11:05
Dekorasyon dekorasyon,
küçüklükten beri en sevdiğim şeylerden biri..
Tabi o zamanlar sevdiğim şeyin ne olduğunu bilmeden "anneanne bu koltuğu da şuraya koyalım, buraya da şöyle bir perde asalım daha güzel olmaz mı" cümleleri eşliğinde büyük bir heyecandı.

Sonraları hep burçlarla ilgili yazılarda gördüm, aslan burcu için evi çok önemlidir, özellikle salon, hep en güzeli olmasını ister.. "Aa ben de böyleyim"li cümleler kurarak eşlik ederdim.

Şimdi anladık ki tam bir dekorasyon bağımlısıyım.

Peki bu bir işime yarıyor mu? Genel olarak hayır. Biraz da pahalı bir zevk olmasından kaynaklanıyor olabilir, hiç birini ha deyince yapamıyorsun, sabır, emek ve beklemek de beklemek gerektiriyor.

Bir şey için planlar kurarken daha güzel şeyler çıkıyor, hadii daha birini gerçekleştiremeden diğer yöne kayıp o yönde bütünlemeye çalışıyorsun.
Oysa gelse ikea, sınırsız alışveriş yapma imkanın var, istediğin evi istediğin şekilde daya döşe dese önce bir sevinçten bayılırım heralde, ardından da dünyanın en mutlu insanı olarak işe koyulurum..

İşte o zaman anlarım sevgilinin işyerindeki heyecanını ve bizi bile unutmasını çünkü ben de onu unuturum koltukları yerleştirirken.

Bu haftasonu yeni evimize taşınmadan önce -ki bu bir sene önce oluyor- aldığımız duvar stickerını uygulayabildik. Daha farklı bir yere daha farklı bir görünümde uygulamayı düşünüyordum o zamanlar ama şimdilik bazı şeyleri değiştiremediğimiz için böyle yaptık,
ah bir iş bulabilsem..

kapının hemen sağ tarafında mutfağa giriş bölümündeki duvar burası..


kalan parçalar olan iki horozu buna uygun görmedik,
onları da mutfağın çıkış kısmına yapıştırdık..


şimdilik stickerlarımız bu kadar,
ama yapıştırması ve sonraki sonuçla eğlenme kısmı zevkliymiş,
devamı gelebilir..

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Welcome Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei